Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın bapları kullanma kayranına için, rengine bakarak evet da modeline için çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok sık kullanılan sistem sınıflandırması bayağıdaki gibidir

Iye oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan acil çıkış kapıları, üretim sürecinde kazandıkları peklik ile mesleklevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile standart kapılardan ayrılmasının cepheı gün son denli farklı bedel skalasına sahiptir.

Z tipi yangın merdiveni ismini yapılış şeklinden hileır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın Kapısı Nite Takılmışr? Her binanın malik evetğu meydan ve ihtiyacı hane önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman takımlar tarafından örgülmaktadır.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın çabucak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu baplar dışarıya haklı ve kolayca açılabilen dokumaya sahiptir.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın kapısı, esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda yaman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet karışmak üzere önem taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına illet olan esinti akışını keser ve insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlar.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yerıteselsül firmalar yangın bapsı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Yangın bapsı kesinlikle kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından kazançlanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından yoklama edilen işleyiş sayesinde kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir başka yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Değişik nedenlerle kullanılması yahut yangın kapısının önüne bir mâni konulması durumunda, yangın bapsına giden koridor lüzumsuz Yangın Kapısı eşyalarla dolup, gerektiğinde kapıya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Bu anlamda yangın merdivenleri resmî anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de sahip olup kişilerin tekrar bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Kanat nüshası yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar birinci sınıf bir gereç ile yapılacak üretimlerde yangın kapısı bedelı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page